Home / Aktuelno / SEDAM I PO DECENIJA NAPRETKA Svečanom akademijom u prisustvu uglednih zvanica gradski fudbalski mezimac obeležio veliki jubilej

SEDAM I PO DECENIJA NAPRETKA Svečanom akademijom u prisustvu uglednih zvanica gradski fudbalski mezimac obeležio veliki jubilej

KRUŠEVAC – Sedamdeset pet godina rada i postojanja i četrdeset pet od izgradnje stadiona Mladost, jednog od najlepćih u zemlji, Fudbalski klub Napredak je svečanom akademijom obeležio veliki jubilej. Na rođendanskoj svetkovin dobro osmišljenim programom pretstavljeno je bitisanje kluba od nastajanja do duboke starosti.

Ovim povodom dodeljena su i priznanja za doprinos ugledu i uspehu Napretka, a dobili su: Bratislav Gašić, director BIA, Korporacija Trajal, FSS, Gradska uprava, Radojica Milosavljević, predsednik kluba kada je igrao u Evropi, fudbaleri Zoran Simović, Branislav Kojičić. Dragan Tomić, igrač i trener Živorad Đorić i novinar Dragan Mitrović.

Veliki jubilej bio je povod za izdavanje bogate klupske monografija autora prof Miroslava Bogdanovića, odštampana je poštanska markiica, urađeni su srebrenjaci i zlatnici sa grbom kluba, otvoren je Fan šop na glavnom ulazu stadiona Mladost, a na brdu Bagdala povrh grada održan je bogat vatromet. D.M. (foto: FK Napredak)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*