Home / Mozaik / Astro / SAZNAJTE IDEALNOG PARTNERA ZA VEZU Horoskop kazuje sa kojim znakom vas čeka burna i nezaboravna ljubavna avantura

SAZNAJTE IDEALNOG PARTNERA ZA VEZU Horoskop kazuje sa kojim znakom vas čeka burna i nezaboravna ljubavna avantura

Couple holding hands on the shores of Lake Superior at sunset, Ontario, Canada, Image: 146827317, License: Rights-managed, Restrictions: MR_No, PR_No, Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER

 OVAN  Za vezu: odličan odnos možete ostvariti sa Lavom jer ste emocionalno kompatibilni. On će vas u svemu podržavati, biće vam ujedno i ljubavnik i prijatelj.

Za avanturu: Vaga je idealna ako želite sa nekim da imate nezaboravnu avanturu. Sa ovim znakom uz strast ćete osetiti i neodoljivu seksualnu privlačnost.

BIK  Za vezu: sa Devicom biste imali veoma skladan odnos jer se odlično razumete, imate zajednička shvatanja u mnogim stvarima, a posebno ume da probudi strast u vama.

Za avanturu: sa Jarcem strasti nikada ne manjkaju, čim vam se pogledi sretnu sve želja će u momentu biti obostrana.

BLIZANCI  Za vezu: Vaga je vaš idealni partner sa kojim možete sve deliti. Nikada vam neće biti dosadno, a vaš odnos je pun razumevanja i pažnje.

Za avanturu: Strelac zna kako da inicira strast jer vi sa reči teško prelazite na delo, a sa druge strane neće vas gušiti i stvarati vam pritisak što vam je posebno važno.

RAK  Za vezu: sa Škorpijom biste se odlično slagali, toliko da biste se pogledima razumeli. Oboje volite osećaj sigurnosti pa ćete biti veoma posvećeni.

Za avanturu: Jarac vam može pomutiti razum, a istovremeno zna da vam ulije sigurnost iako to ne vodi nikakvoj vezi.

LAV  Za vezu: sa Strelcem biste se savršeno uklopili. Njegov slobodni duh bi vam prijao kao i zaštita koju bi vam pružio.

Za avanturu: Buran i nezaboravan odnos imaćete sa Vodolijom. Odnos će biti još zabavniji jer oboje vole provod i uzbuđenja.

DEVICA  Za vezu: sa Jarcem se odlično razumete, dajete jedno drugom sigurnost, oboje ste nežni i stalno jedno drugom pokazujete ljubav.

Za avanturu: za neku kraću avanturu, Riba je idealan partner. Sa njom biste imali nezaboravne trenutke ispunjene beskonačnim strastima.

VAGA  Za vezu: sa Vodolijom biste imali veoma zanimljiv odnos pun uzbuđenja. Uživali biste u zajedničkim trenucima. Oboje volite izazove i da uživate u životu punim plućima.

Za avanturu: niko u vama ne može razbuktati strasti kao Ovan. On zna na pravi način da vam udovolji.

ŠKORPIJA  Za vezu: sa Ribama biste uživali udnosu ispunjenom nežnostima i romantikom. U svemu ćete se dopunjavati.

Za avanturu: strastveni trenuci vas očekuju sa Bikom, već pri prvom susretu osetićete neizbežne varnice.

STRELAC  Za vezu: sa Lavom biste ostvarili dinamičnu i skladnu vezu, vi ćete njemu davati dovoljno prostora a on će znati kako da vas zaštiti.

Za avanturu: nezaboravne trenutke u krevetu provešćete sa Blizancima. Koliko ste u drugim stvarima različiti toliko se u ovom smislu odlično uklapate.

JARAC  Za vezu: sa Bikom možete ostvariti veoma stabilnu vezu. Verni ste jedno drugom i podržavate se u svemu.

Za avanturu: sa Rakom bi strasti planule u sekundi. Jedno drugom nikada ne biste dosadili.

VODOLIJA  Za vezu: sa Devicom ćete imati odnos koji nikada ne bi postao monoton. Oboje ste društveni i slično razmišljate tako da se odlično uklapate.

Za avanturu: Škorpija je ta koja bi vam pružio nezaboravne trenutke. Kada se nađete u istoj prostoriji zračite privlačnošću.

RIBE  Za vezu: sa Rakom imate odnos pun razumevanja i poštovanja, a ujedno i vezu kojoj ne manjka romantike.

Za avanturu:  Devici ne možete da odolite, između vas postoji hemija koja će vam oboma pomutiti razum. (Pametna žena)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*