Home / Info / SAŠA MARKOVIĆ NE ZABORAVLJA ZAVIČAJ  Prvom klubu bruskom Kopaoniku iz daleke Kordobe na originalan način čestitao rođendan

SAŠA MARKOVIĆ NE ZABORAVLJA ZAVIČAJ  Prvom klubu bruskom Kopaoniku iz daleke Kordobe na originalan način čestitao rođendan

Sasa Markovic sa cestitkomBRUS (22.3.) – Internacionalac Saša Marković, bivši fudbaler Partizana, a sada španske Kordobe, najprijatnije je iznenadio svoje prijatelje iz Brusa kada je na originalan način uputio Fudbalskom klubu Kopaonik čestitku za 86 rodjendan.

Marković je prvo duženje sa fudbalom kao dečačić počeo u Kopaoniku, kasnije prošao sve škole u Partizanu i postao prvotimac, ali nikada nije zaboravio svoj prvi klub i zavičaj. I Sašin rođeni brat Miki Marković do skora je stajao na golu Koaonika.

– Ponosni smo na našeg Sašu, a čestitka koju je poslao sve je oduševila. Uvek nam je davao podršku da istrajemo u situacijama kada nam je bilo teško, a sada je obećao i pomoć- kaže Dragan Simić, predsednik Kopaonika pokazujući nam fotografiju.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*