Home / Fudbal / SAOPŠTENJE ZBOG KRAĐE U LUČANIMA Upravni odbor Napretka oglasio se povodom prave golgote fudbalera na meču protiv Mladosti

SAOPŠTENJE ZBOG KRAĐE U LUČANIMA Upravni odbor Napretka oglasio se povodom prave golgote fudbalera na meču protiv Mladosti

KRUŠEVAC (18.5.) – Fudbaleri i navijači Napretka neće sigurno nikada zaboraviti kakva su sve ponižavanja doživeli od sudije Bojana Nikolića iz Kragujevca na meču plejofa protiv Mladosti u Lučanima. Bio je to pravi primer kako se u fudbalu krade, kako se širokogrudo pomaže jedna ekipa i kroji rezultat, na štetu druge, na terenu mnogo bolje ekipe.

U Kruševcu je svima čudno kako je uopšte i delegiran Bojan Nikolić da sudi tako važan meč ako se zna da je nedavno Sudijska komisija javno saopštila „da je imao pritiske uoči susreta sa Crvenom Zvezdom“, kada je isto tako oštetio Napredak. Povodom poraza u Lučanima, u režiji sudije Nikolića, Upravni odbor Napretka izdao je saopštenje.

– Nakon golgote, neviđene krađe i poniženja koje smo doživeli u Lučanima, uz brojne svedoke te bruke pitamo se zašto i kome smetamo? Da li zbog činjenice da smo finansijski najstabiniji klub u Srbiji, da imamo ponajbolju infrastrukturu, što smo po gledanosti treći klub u zemlji? Da li smo možda posle povratka u Superligu nekome pomrsili račune pa nam se ne dozvoljava da ravnopravno učestvujemo u borbi za izlazak na međunarodnu scenu? Da li zbog toga što svakog sudiju domaćinski dočekujemo i ispraćamo, a pritom ne tražimo dodatne usluge? U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni i to nije prvi put u ovom prvenstvu u kome nam je mnogo bodova ukradeno- stoji između ostalog u saopštenju Upravnog odbora Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*