NOVO
Home / Info / ŠAMPIONOVO IME TERENU U BRZEĆU Lep potez prema Draženku Mitroviću članu naše atletske paraolimpijske reprezentacije

ŠAMPIONOVO IME TERENU U BRZEĆU Lep potez prema Draženku Mitroviću članu naše atletske paraolimpijske reprezentacije

 

BRZEĆE (3.7.) – U sportskom kompleksu hotela “Junior” u Brzeću, koji ove vrele julske dane vrvi od brojnih sportista, beležimo još jedan lep potez domaćina. Odgovrni su znali da se zahvale pravim šampionima, ovoga puta članu atletske paraolimpijske reprezentacije Srbije Draženku Mitroviću. Ime legendarnog paraolimpijca nosi jedan od terena u ovom kompleksu, terena na kome se, već više godina, tradicionalno pripremaju naši sportski invalidi pred odlazak na velika svetska takmičenja.

Višestrukog osvajača zlatnih odličja, i aktuelnog svetskog rekordera u bacanju koplja, koji se sa članovima reprezentacije za prvenstvo sveta u Londonu, koje će se održati od 14. do 22. jula, zatičemo posle jutarnjeg treninga.

– Ovo priznanje ne pripada samo meni, ovo je priznanje svim mojim kolegama koji su na najvećim svetskim smotrama invalida visoko podigli zastavu Srbije kada su beležili šampionske pobede i postavljali svetske rekorde. I u Londonu, za nekoliko dana, očekujem pregršt medalja. A ime terena, pa hvala im što men ii ostalima i na ovaj način daju podršku. Obećavam da ćemo se zahvaliti medaljama- skromno kazuje Draženko Mitrović (na slici).

Inče članovi atletske paraolimpijske reprezentacije Srbije opšti su miljenici ma gde se pojavili podno Kopaonika što je pravi i najbolji pokazatelj šta o njihovim sportskim rezultatima misle građani. Tekst i snimci: Goran MINIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*