Home / Fudbal / SAMO ŠTO POČELI I VADILI LOPTU IZ MREŽE Fudbaleri Napretka najavljivali dobru igru protiv Zvezde, ali po ovojesenjoj navici doživeli poraz

SAMO ŠTO POČELI I VADILI LOPTU IZ MREŽE Fudbaleri Napretka najavljivali dobru igru protiv Zvezde, ali po ovojesenjoj navici doživeli poraz

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka u desetom superligaškom kolu bili su gosti Crvene Zvezde i šta bi drugo opet izgubili – 3:0. U najavi utakmice obećavali su maksimum, bajagi igraće kao što su do sada igrali protiv jakih, nadali se dobrom rezultatu, a već u prvom minutu vadili su loptu iz mreže.

Igrali su igru, onu Ivanovićevu, sa kojom su ostvarili jednu jedinu pobedu u ovom prvenstvu i brukali se na svakom koraku. Uostalom i kako bi drugačije igrali kada je nastupala ista fudbalska družina kao i do sada, ona koju su “stručnjaci” dovodili  odasvud kao da su neka vajna pojačanja.

Ali, Zvezda je Zvezda, kako će Napredak dalje, hoće li nastaviti sa porazima? Hoće sigurno ako ne pomeri iz gubitničke družine dosta protagonista koje je doveo bivši “stručnjak” Ivanović. Taj posao treba da uradi novi šef stručnog štaba, a ko će to biti za sada u klubu niko ni reč da kaže. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*