Home / Fudbal / SAMO SNEG MOŽE DA POKVARI FUDBAL Sudeći po igrama meč Napretka i Radničkog bi trebalo da bude poslastica na kraju sezone

SAMO SNEG MOŽE DA POKVARI FUDBAL Sudeći po igrama meč Napretka i Radničkog bi trebalo da bude poslastica na kraju sezone

KRUŠEVAC – Na rastanku od prvog dela suprligaške fudbalske trke Napredak pred svojom publikom dočekuje komšiju, ekipu Radničkog iz NIša. Tradicionalno susret je prepun rivaliteta, htenjem za nadigravanjem, a ovaj sada ima i posebnu draž jer su obe ekipe izuzetnim igrama obežile jesen i dobro se smestile u samom vrhu tabele.

Čarapani su na prošlom meču u Nišu igrom razbili domaćina koji je do remija (3:3) došao zahvaljujući pristrasnom suđenju Dragana Čolovića iz Raške, koji je za Radnički svirao dva penala, po kriterijumima za čuđenje i bruku o kojoj se još priča. Napredak obećava da će ponoviti dobru i napadačku igru, onakvu kakvu neguje i jedino ume da igra.

– Pred nama je susret koja treba da bude hit sezone, lepota I prava radost za nas i publiku, ukolio nam vremenski uslovi dozvole. Žao mi je zbog toga jer manje pričamo kako ćemo odigrati već da li će padati sneg jer bi tada bilo preteško po raskvašenom I lošem terenu. Ostaje nam da odigramo što bolje možemoi i da dođemo do bodova koje smo ove sezone mnogo prosuli- kazao je MIlorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

SANJA I KOSANOVIĆ SE POMIRILI

Novinarka “Sportskog žurnala” Sanja Milutinović i trener Milorad Kosanović, koji su imali verbalni sukob, pomirii su se posle izvinjenja šefa struke Napretka.

– Izvnjavam se jer ne želim da budem kriv i od mene nikada više nećeš doživeti nikakvu neprijatnost- obratio se novinarki Kosanović na konferencij za medije.

SOKOBANJAC OPET POSMATRAČ

Kao u 6. kolu kada je Napredak gostovao na Čairu, posmatrač na utakmici tada je bio Zoran Petrović iz Soko Banje, i sutra je ovaj fudbalski stručnjak delegiran u Kruševcu.

Setimo se na toj utakmici u Nišu sudija Dragan Čolović svirao je dva skandalozna penala za Radnički i oteo pobedu Napretku, a zvanično nije obelodanjeno kako je ocenjen.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*