NOVO
Home / Fudbal / SAKIĆ PREUZEO KORMILO NAPRETKA Novi šef stručnog štaba radi sa ekipom od početka priprema, a danas je održana zvanična promocija

SAKIĆ PREUZEO KORMILO NAPRETKA Novi šef stručnog štaba radi sa ekipom od početka priprema, a danas je održana zvanična promocija

TARA (3.7.) – Nenad Sakić je i zvanično promovisan danas na Tari, gde Napredak boravi na pripremama, u novog šefa stručng štaba. Novi trener radi sa ekipom već dvadesetak dana, ali to nije obelodanjeno jer je trebalo da sredi potrebne papire sa italijanskim Milanom.

Sakić je prave fudbalske korake počeo u Napretku, potom je nosio dresove Crvene Zvezde, italijanskih klubova Lećea i Sampdorije i državne reprezentacije. Kao trener vodio je u tandemu sa Sinišom Mihajlovićem Sampdoriju, Milano i reprezentaciju Srbije.

– Jako sam zadovoljan, ponosan i srećan da se vraćam u Napredak jer je to klub  koji je po svemu na pravom putu da postane jedan od vodećih u Srbiji. Trudiću se da dam maksimum u svakom pogledu- rekao je na promociji Nenad Sakić.

Novinare je zanimalo da li je upoznao ekipu, kakvu će igru negovati u prvenstvu..

– Ne volim da obećavam, ali ono što mogu da garantujem je da nećemo praviti razliku protiv koga i gde igramo, uvek ćemo igrati agresivno sa jedinim ciljem da pobeđujemo. Uvideo sam kvalitet i karakter igrača i ovo što smo do sada odradili daje mi puno pravo da to mogu da kažem- jasan je Sakić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*