Home / Fudbal / SAKIĆ NAJBLIŽI KLUPI NAPRETKA Posle odlaska Rašovića mnogi treneri bi da ga zamene, ali najverovatnije će to biti kruševački internacionalac

SAKIĆ NAJBLIŽI KLUPI NAPRETKA Posle odlaska Rašovića mnogi treneri bi da ga zamene, ali najverovatnije će to biti kruševački internacionalac

KRUŠEVAC (1.6.) – Posle neuspeha u plejofu trener Vuk Rašović napustio je klub i otišao u Saudijsku Arabiju, ali onda je nastala prava jagma među njegovim kolegama ko će ga naslediti na klupu Napretka. Predsednik i gazda Marko Mišković još se ne izjašnjava koji će trener biti angažovan, ali je najavio da će se sve znati do ponedeljka.

U gradskim fudbalskim krugovima su svakojaka nagađanja. Navijači su izrčiti u želji da se vrati Dragan Ivanović, koji je jesenas blistavo vodio ekipu i pravio rezultate za pamćenje. Drugi bi neke trenere koji nisu ostavili nikakav rezultatski trag, a oni upućeniji tvrde da je najbliži klupi Napretka poznati sugrađanin i internacionalac Nenad Sakić.

Od svih koji se pominju Sakić ima najugledniju fudbalsku reputaciju. kao fudbaler igrao je u Napretku, potom u Crvenoj Zvezdi, bio reprezentativac. U Italiji je igrao  u Lećeu i sedam godina u Sampdoriji. Kao trener je sa Sinišom Mihajlovićem vodio Sampdoriju, a tandem su bili i u reprezentaciji Srbije. U Napretku je jedno vreme bio sportski direktor. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*