Home / Fudbal / SA VARVARINCIMA NEMA ŠALE Za kladioničare je sada lako jer su uvideli da je Temnić „siguran kec“, kao što je pokazao i protiv Bežanije (3:1)

SA VARVARINCIMA NEMA ŠALE Za kladioničare je sada lako jer su uvideli da je Temnić „siguran kec“, kao što je pokazao i protiv Bežanije (3:1)


VARVARIN (3.9.) – Novajlija među prvoligašima rešen je da ne respektuje nijednog protivnika, igra organizovano i sigurno i već je bacio na pleća dva velika rivala, najpre pirotski Radnički i u minulom kolu Bežaniju (3:1). Posle promene trenera i dolaska na kormilo Race Jovanovića gledaoci su posebno zadovoljni agresivnom i napadačkom igrom, dosta se trči i iz brzih i pravih akcija dolazi i ozbiljno ugrožava gol protivnika.

Bežanija je krenula nadmeno, kako to već Beograđani umeju, ali ih je Luka već u 23 minutu spustio na zemlju (1:0) i onda se razvila brza i dinamična igra. Grešku u odbrani Temnića iskoristio je Desančić u 56 minutu i poravna rezultat (1:1), ali to nije sputalo domaćine i stalno su kidisali i pritiskali gol protivnika. Već u 70 Perić je bio primoran da zatrese sopstvenu mrežu (2:1), kao i Smiljanić u 83 minutu (3:1).

– Imam puno poverenja u svoje igrače jer je većina igrala I bila kostur tima dok smo bili u društvu srpskoligaša. Na utakmici protiv Bežanije bio nam je važan samo rezultat i zadovoljan sam što so ga ostvarili, a prava igra i pobede doći će u narednom periodu- istakao je Raca Jovanović, trener Temnića. D.MITROVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*