Home / Fudbal / SA VARVARINCIMA NEMA ŠALE Pobedom u Trsteniku Temnić učvrstio lidersku poziciju

SA VARVARINCIMA NEMA ŠALE Pobedom u Trsteniku Temnić učvrstio lidersku poziciju

 

Fudbaleri Temnića su u derbiju Srpske lige Istok, pobedom izvojevanom kod pomoravskih komšija u Trsteniku, osvojili važne bodove kojima su dobro odmakao od pratioca Moravac Oriona i učvrstili lidersku poziciju.

Radost Varvarinaca | Foto: S. Simić

Radost Varvarinaca | Foto: S. Simić

 

Inače, u minulom, 11. kolu, domaće ekipe su bile „gostoljubive“ prema svojim rivalima, čak su četiri ekipe odnele bodove, a jedna remizirala.

Varvarnci su ubojiti | Foto: S. Simić

Varvarnci su ubojiti | Foto: S. Simić

 

– Momcima je potpuno jasno da samo pobedama možemo ostvariti svoj cilj i domoći se Prve lige, a dobru pouku su izvukli u minulom prvenstvu kada nam je za dlaku izmaklo prvo mesto. Šta reći o utakmici u Trsteniku, igrali smo dobro, ofanzivno celim tokom, organizovano, požrtvovano i efikasno, što rezultat najbolje i pokazuje- jasni su posle pobede Varvarinci.

Rezultati 11. kola:

Trstenik – Temnić 2:3, Pukovac – Moravac Orion 0:1, Sloga – Radnički 1:3, Car Konstantin – Dunav 1:2, Radan – Jedinstvo (B) 2:2, Vlasina – Tabane 2:1, Timok -Jedinstvo (P) 1:0, Sindjelić – Ozren 1:0. Na tabeli vodi Temnić sa 29, Orion Orion 22, Sindjelić 20, Tabane i Trstenik po 19 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*