Home / Ostali sportovi / SA TRI TURNIRA DONELI 37 MEDALJA  U velikoj konkurenciji mlađani plivači Napretka uspešni i na međunarodnim takmičenjima

SA TRI TURNIRA DONELI 37 MEDALJA  U velikoj konkurenciji mlađani plivači Napretka uspešni i na međunarodnim takmičenjima

Plivaci u SlovačkojKRUŠEVAC (8.3.) – Veliku uspešnost godinama iskazuju mlađani plivači Napretka (na slici), gde god se na takmičenjima pojave, a na poslednja tri međunarodna turnira, u izuzetno jakoj konkurenciji, rezultatima koje su postigli sve su oduševili i uspeli da osvoje čak 37 medalja – 15 zlatnih, 14 srebrnih i 8 bronzanih.

Na „Copper kupu“ u Boru, 10 plivača Napretka, među 230 takmičara iz 24 kluba, iz Bugarske i Srbije podičili su se sa 21 medaljom, a Memorijalnom turniru „Ante Lambaša“ u Beogradu, u konkurenciji 430 plivača iz 32 kluba, koji su došli iz Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije, domogli su se 4 srebra.

U Rimavskoj Soboti, u Slovačkoj, na prestižnom Međunarodnom turniru„Pehar prijateljstva“ na kome se nadmetalo 307 plivača iz 37 klubova iz Poljske, Slovačke, Srbije i Češke, Učestvovalo je pet Čarapana i osvojiilo 12 medalja. Najuspešniji plivači Napretka bili su Lazar Filovski i Lazar Vanić.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*