Home / Fudbal / SA LALAMA HOĆE NADIGRAVANJE Zna se da u Superligi najofanzivnije igraju Vojvodina i Napredak i zato je taj meč posebno interesantan

SA LALAMA HOĆE NADIGRAVANJE Zna se da u Superligi najofanzivnije igraju Vojvodina i Napredak i zato je taj meč posebno interesantan

KRUŠEVAC – Ljubitelji fudbala koji prate naša superligška vojevanja znaju da među ekipama koje neguju najofanzivniji fudbal, gde god igrali, su fudbaleri Vojvodine i Napretka. Zato njihova utakmica u Novom Sadu pobuđuje posebno interesovanje. Čarapani ne kriju želju da se iskažu na pravi način, kako oni to umeju, domognu se bodova i priušte publici uživanciju.

– Svi dobro znamo da je Vojvodina u ovaj šampionat ušla sa velikim ambicijama, a to rezultati takođe potvrđuju. Poseduju izuzetno kvalitetnu ekipu, ali da bismo tamo napravili pozitivan rezultat, a to itekako želimo, moramo ponoviti igru od prošlog kola protiv Čukaričkog, da opet pokažemo požrtvovanje, borbenost, energiju, strast, posebnu disciplinu u igri i očekujem da će to biti dovoljno za ostvarimo pozitivan rezultat- veruje Predrag Rogan, trener Napretka.

I među igračima se uselio neskriveni optimizam i želja da se na pravi način suprotstave lalama.

– Ukoliko uđemo fokusirano i sa željom kao na minuloj utakmici ne vidim da ćemo imati problem da izborimo pozitivan rezultat. Očekujem dobru meč i publika u Novom Sadu imaće šta da vidi obzirom da obostrano gajimo napadački fudbal- kaže golman Marko Milošević. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*