Home / Fudbal / SA IVANOVIĆEM OSTALO NA DOGOVORU Navijači Napretka brinu jer novi trener nije potpisao ugovor, a predsednik Mišković podneo ostavku

SA IVANOVIĆEM OSTALO NA DOGOVORU Navijači Napretka brinu jer novi trener nije potpisao ugovor, a predsednik Mišković podneo ostavku

KRUŠEVAC – U vremenu vanrednog stanja zbog pandemije korone virusa Covid-19 sve je stalo, ali nisu i priče o fudbalu, pogotovu u Lazarevom gradu gde su zaživela mnoga nagađanja.

Napredak je zbog lošeg starta smenio trenera Ivana Stefanovića i dogovorio se da šefovsko mesto preuzme Dragan Ivanović, ali na dogovoru je ostalo jer vrsni zanalac još nije potpisao ugovor.

Samo nekoliko dana posle objave da se prvenstvo prekida zbog vanrednog stanja, predsednik i finansijer klubaa Marko Mišković podneo je ostavku, navodno zbog prezauzetosti drugim poslovima.

Sagovornika u Napretku nismo našli i zato su nagađanja oko njegove sudbine različita. Navijači znaju da je gazda Marko uložio mnogo para i veruju da se neće odreći kluba iz rodnog grada. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*