Home / Fudbal / ŽELE KRUŠEVAČKU REPRIZU SA GOLUBOVIMA Fudbaleri Napretka uvereni da će i u Subotici odigrati dobro kao na minulom meču

ŽELE KRUŠEVAČKU REPRIZU SA GOLUBOVIMA Fudbaleri Napretka uvereni da će i u Subotici odigrati dobro kao na minulom meču

KRUŠEVAC – Za utakmicu na stadionu Mladosti, između Napretka i Spartaka (4:3) ljubitelji fudbala smatraju da je bila najlepša predstava koja je viđena u ovom prvenstvu na našim terenima, a Čarapani iskreno priželjkuju da tako bude i sutra u Subotici. Upamtili su da golubovi umeju da igraju fudbal, otvoren, brz i napadački sa ciljem da postignu što više golova, a takvi protivnici im odgovaraju da se na terenu i oni iskažu u punom sjaju.

– Spartak je u ovom delu prvenstva pokazao da ima kvalitet, pre dva meseca je sa nama odigrao prelepu utakmicu, nadam se da bi moglo tako da bude i u Subotici. U prva dva kola plej-ofa mi smo startovali polovično, a Spartak je uspeo da uzme svih šest bodova i napravi razliku u odnosu na ostale. Moramo dobro da razmislimo kako će da se ponašamo, kako da igramo i moraćemo da počnemo da se malo više takmičimo nego u prve dve utakmice, a mi to možemo i nadam se uz kvalitetan pristup odigrati dobro. U slučaju da uzmemo neki bod ostajemo u dobrom položaju da nastavimo da se takmičimo do kraja plej ofa, što je najvažnije za ovaj tim. U drugom slučaju bilo bi mnogo teže i nije dobro- rekao je Milorad Kosanović, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*