Home / Fudbal / “RUDARI” TANKI ZA ČARAPANE Fudbaleri Napretka od kako borave na pripremama odigrali su drugi meč i pobedili pljevaljski Rudar (2:0)

“RUDARI” TANKI ZA ČARAPANE Fudbaleri Napretka od kako borave na pripremama odigrali su drugi meč i pobedili pljevaljski Rudar (2:0)

ZLATOBOR – Crnogorski prvoligaš Rudar iz Pljevalja, koji je protivnik Partizanu na prvom stepeniku evropskog puta, izgubio je od fudbalera Napretka – 2:0 (1:0), golovima Ndiajea u 41 i Ruševića u 65 minutu. To je bila druga kontrolna utakmica Čarapana od kada su na pripremama, u prvoj su pobedili podgoričku Budućnost (5:3). Ovaj susret odigran je na Zlatiboru jer je na Tari, gde Napredak boravi, teren džombast i vrlo nepovoljan za igru.  D.M.

NAPREDAK: Nik. Petrović, Boraniješević, Veškovac, Marinković, Nem.Petrpvoć, Kostić, Sekidika, Vulić, Ndiaje, Vukanović, Alivodić. Igrali su još: Janković, Trnavac, Obradpvoć, Ilić, Miladinović, Eskić, Apajah, Markoski, Rušević.

RUDAR: Radović, Mitrović, Sopo, Tomašević, Sekulić, Kuč, Vuković, Bošnjak, Janketić, Đalović, Macanović. Igrali su još: Živković, Pesukić, Golubović, Zečević, Đadahirović, Mićunović.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*