Home / Ostali sportovi / Odbojka / RIBNICA UZELA ZALET Kraljevački odbojkaši počeli su pripreme za prvenstvo Superlige, ali i takmičenja Super kup, Kup Srbije i Kup CEV

RIBNICA UZELA ZALET Kraljevački odbojkaši počeli su pripreme za prvenstvo Superlige, ali i takmičenja Super kup, Kup Srbije i Kup CEV

KRALJEVO – Odbojkaši kraljevačke Ribnice počeli su pripreme za nastupajuće prvenstvo Super lige Srbije. Pored redovnog ligaškog takmičenja Ribnicu očekuju nastupi na još tri nadmetanja: Super kup, Kup Srbije i Kup CEV. Ambicije kraljebvačkog superligaša su velike:

– Prva nam je želja da osvojimo sve domaće trofeje. Govorim tako jer smo selektirali ekipu koja ima svoj kvalitet – kaže trener Milan Simojlović.

U Ribnici u pauzi prvenstva nisu sedeli skrštenih ruku. Istina, klub je napustilo nekoliko prvotimaca ali su u klub pristigli igrači koji će biti nosioci igre u klubu pobedniku ovogodišnjeg Kupa Srbije.

Klub su u medjuvremenu napustili Najtan Delgajdis (otišao u Partizan),  Jovan Vukmirović (Radnički KG), Lazar Močić (Metalac Takovo GM). Pristigla pojačanja su: Kanadjanin Ksandar Ketržinski, Dimitrije Pantić (Metalac Takovo), Branislav Seizović (Spartak SU), Aleksandar Safonov (Belgorod),  Veliko pojačanje je svakako i povratak na teren Vlade Petković, zlatnog reprezentativca koji je u prošloj sezoni bio član stručnog štaba Ribnice.

– Vlado je sve vreme marljivo trenirao i spremno dočekao ove pripreme. On je zaslužio da da odigra narednu sezonu u klubu gde je započeo karijeru i da mu se na kraju priredi dostojan oproštaj a ne da nestane sa odbojkaške scene kao da nikada nije bio član ovog kluba – kaže Simijlović.

Posle okupljanja u populanim Borićima oazi nadomak grada usledio je rad u Kraljevu a zatim su pripreme nastavljene na Goču kraljevačkoj planinskoj lepotici. Nastavak će uslediti u Ubu i na turneji u Ukrajini. Potom sledi memorijalni turnir “Dušan Bošković” na kome će, kako se očekuje, učestvovati i neka od najboljih ekipa Evrope.  Stole PETKOVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*