Home / Fudbal / REMIJEM SE PREDSTAVILI PUBLICI Fudbaleri Napretka su najavljivali od starta prvenstva pobede, ali već protiv Javora to nisu uradili (1:1)

REMIJEM SE PREDSTAVILI PUBLICI Fudbaleri Napretka su najavljivali od starta prvenstva pobede, ali već protiv Javora to nisu uradili (1:1)

KRUŠEVAC – Kada su gubili utakmice na pripremama u Antaliji iz tabora Napretka su govorili da uigravaju tim, da rezultati nisu važni i da tempiraju formu, ali na startu prvenstva, posle remija sa Javorom (1:1), navijači su zabrinuti da im turski porazi ne postanu navika.

Mora se reći da su Ivanjičani dobrim delom utakmice bili bolji na terenu, iz igre su napravili i propustili zrelije šanse za gol i bili bliži pobedi. Napredak je predstavio novi tim koji je i dalje jalov u napadu, dovedeni “golgeteri” nisu ni nagovestili to umeće, a i odbrana je dosta tanka.MOGLI SMO VIŠE OD REMIJA

– Utakmica je bila kvalitetna sa mnogo šansi ispred oba gola. Otvorili smo meč kako treba, u prvih dvadeset minuta imali smo i dve prilike da povedemo, posle je Napredak preuzeo stvar u svoje ruke. U drugom delu postigli smo gol, potom imali zicer i mogli da rešimo susret, nismo uspeli i iz prekida smo primili gol- istakao je Milovan Milović, pomoćni trener Javora.

ODIGRALI SMO KVALITETNO

– Očekivali smo tešku utakmicu, tako je I bilo. Igrači oba tima pokazali su kako se zalaže, kakav treba da bude odnos prema klubu u kome igraju. Po meni moji igrači su odigrali dosta dobro, agresivno, kvalitetno. Nesretno smo primili gol, uspeli da izjednačimo, posle toga mogli i da povedemo, mogao je doduše i Javor- kazao je Ivan Stefanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*