Home / Fudbal / TANKIM ČARAPANIMA REĐAJU LEKCIJE Na pripremama u Sloveniji fudbaleri Napretka odigrali su dva kontrolna meča i oba izgubili

TANKIM ČARAPANIMA REĐAJU LEKCIJE Na pripremama u Sloveniji fudbaleri Napretka odigrali su dva kontrolna meča i oba izgubili

MORAVSKE TOPLICE – Fudbaleri Napretka od ponedeljka su na pripremama u Sloveniji i već su odigrali dva kontrolna meča i oba izgubili. Najpre od rumunskog šampiona Kluža (3:0), a juče i od slovenačke Mure (3:1), obe su igralii neubedljivo i tanko, tako da su im rivali lako očitali lekcije.

Novi trener Dušan Đorđević, da bi uklopio jedanaestoricu koja će biti kadra da beleži i pobede, moraće da popije mnogo aspirina da bi napravio zreliju igru. Jer, u minulom finišu prvenstva mnogo jači tim Napretka pošteno se naprukao „uspevši“ da nikog ne pobedii i da ne postigne nijedan gol.

Uteha je jedino nadanje da je sportski deo Napretka preuzeo Marko Mišković i da će do početka prvenstva dovesti pojačanja na ključnim pozicijama. U to veruje i trener Đorđević, a biće to uglavnom iskusniji igrači koji  čekaju angažmane u inostranstvu, ali na kraju im to propadne. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*