Home / Fudbal / „RECKO“ REDOM RECKA BODOVE Fudbaleri Dinama i sa teškog gostovanja u Bačkoj Topoli vraćaju se neporaženi i sa osvojenim bodom

„RECKO“ REDOM RECKA BODOVE Fudbaleri Dinama i sa teškog gostovanja u Bačkoj Topoli vraćaju se neporaženi i sa osvojenim bodom

BAČKA TOPOLA (7.10.) – Vranjanci iz kola u kolo pokazuju da su po postignutim rezultatima i liderskoj poziciji postali pravi hit Prvenstva Prve lige. Igraju nadmeno, za priču i prepričavanje i do sada ih na nijednoj utakmici nijedan protivnik nije nadigrao.

Poslednja dva kola su gostovali, pobedili su najpre Bežaniju u Beogradu (1:2), a u Bačkoj Topoli su sa ekipom TSC remizirali. Da su napadači bili malo spretniji i imali više sreće u samoj završnici i iz ovog dalekog bačkog grada mogli su da se vrate sa osvojena tri boda.

– U prvom je bilo i ovako i onako, ali u drugom delu smo ih igrom razbili i po ko zna koji put pokazali da smo najaspremnija ekipa u ligi. Momci su bili dobri i sve više me uveravaju da nas niko ne može pomeriti sa prvog mesta- kaže Dragan Antić, trener Dinama.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*