Home / Fudbal / REAL SA NIŠAVE PROTUTNJAO PALANKOM Fudbaleri Radničkog radovali se pobedi protiv Bačke, a domaćini ogorčeni suđenjem

REAL SA NIŠAVE PROTUTNJAO PALANKOM Fudbaleri Radničkog radovali se pobedi protiv Bačke, a domaćini ogorčeni suđenjem

Pobedonosni gol Nišlija 3

BAČKA PALANKA (18.3.) – Na meču koga je odlikovala borbenost i otvorena igra,  rivali su imali različite motive za osvajanje bodova – niški Radnički da obezbedi mesto u samom vrhu superligaške tabele, a Bačka da izbegne zonu gde su klubovi koji se bore za opstanak. Pobedile su Nišlije (1:2) jer su bili organizovaniji i konkretniji, celim tokom utakmice, ali Bačkopalančani ne misle tako već ističu da su celog plena dokopali uz pomoć sudijske trojke koja je ispraćena zvižducima i povicima “lopovi, lopovi..”

– Gledaoci su na ovoj utakmici videli režiju sudije Bojana Nikolića koji je svojim deljenjem pravde direktno uticao na ishod. To što je uradila sudijska trojka je lakrdija i najblaža reč za arbitražu je – sramota. Pored konstantnog “navlačenja” za ekipu Radničkog, u 43 minutu Nikolić isključuje kapitena domaćih Trifunovića zbog navodnog simuliranja u šesnaestercu Nišlija, umesto da zbog prekršaja nad njim pokaže na belu tačku za domaćina- stoj između ostalog u izveštaju na sajtu FK Bačke.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*