NOVO
Home / Fudbal / RAŠOVIĆ ZADOVOLJAN POČETKOM PRIPREMA  Na spisku putnika za Antaliju ostavljena dva prazna mesta za eventualna pojačanja

RAŠOVIĆ ZADOVOLJAN POČETKOM PRIPREMA  Na spisku putnika za Antaliju ostavljena dva prazna mesta za eventualna pojačanja

Vuk 7

KRUŠEVAC  (24.januar) – U pauzi prvenstva bilo je dosta briga navijača kada su otišli neki igrači i šef stručnog štaba Ivanović, ali kako je nagoveštavao finansijer Mišković za to nije imalo potrebe, Napredak je sada igrački mnogo jači i sa većim izgledima da se na kraju održi u četiri najbolje superligaške ekipe. Prvi deo priprema je inače odrađen u svom gradu, na terenu sa veštačkom travom, a novi šef stručnog štaba Vuk Rašović je više nego zadovoljan.

– Odradili smo sve ono što smo planirali, kao i ostali imali smo problema sa vremenom, ali mislim da smo izvukli maksimum tako da sam apsolutno zadovoljan ovim prvim delom. Odigrali smo i jednu kontrolnu utakmicu, sada idemo u Antaliju gde ćemo imati mnogo bolje uslove za rad i neku fudbalskiju atmosferu, a dogovorene su i četiri kontrolne utakmice sa ozbiljnijim protivnicima. U prvom delu nemam nikakave zamerke na zalaganje igrača, sve je rađeno kako treba i profesionalno- zadovoljan je Vuk Rašović, šef stručnog štaba Napretka.

Ove godine u Tursku neće putovati nijedan mladi igrač iz Napretkove škole, kao što je to ranije praktikovano?

– Na put polazimo kompletni, napravili smo spisak od 23 igrača i tri golmana. Ostavili smo dva prazna mesta ako nam neki planovi uspeju da dovedemo još dvojicu igrača. Inače, nećemo voditi nijednog omladinca, ali sam sa njima prijatno iznenađen i mogu da kažem da su oni perspektiva Napretka. Sigurno je da u ovom trenutku njima trebaju utakmice i to je jedini razog što ne idu na pripreme jer  u ovoj konkurenciji teško mogu da se izbore za mesto u timu. Ali, na kraju i oni mogu da upadnu u ova dva ostavljena mesta na spisku- dodaje Rašović.

Na drugi deo priprema, od 26. januara u Antaliju putuju sledeći igrači: Slobodan Janković, Nikola Petrović, Lazar Tatić, Josip Projić, Bojan Miladinović, Jovan Markoski, Marko Gobeljić, Bojan Beljič, Ibrahima Ndiaje, Miloš Vulić, Dzesi Sikidika, Miloš Simonović, Nenad Šljivić, Slobodan Urošević, Aleksa Vukanović, Boris Varga, Branimir Petrović, Dino Šarac, Saša Filipović, Nikola Eskić, Nemanja Vidaković, Nemanja Tubić, Enver Alivodić.

Za vreme boravka u Antaliji Napredak će odigrati četiri kontrolne utakmice, sa poljskom Jegalonijom (29.1), Sabotalom iz Gruzije (1.2.), Černomorec iz Ukrajine (4.2.) i (8.2.) sa Mladost iz Doboja (BiH).    D.MITROVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*