Home / Ostali sportovi / Košarka / PUKLA BRUKA – KOŠARKAŠI U ZADNJOJ LIGI Zbog dugova koje čelnici nisu bili kadri da reše Napredak prodao prvoligaško mesto

PUKLA BRUKA – KOŠARKAŠI U ZADNJOJ LIGI Zbog dugova koje čelnici nisu bili kadri da reše Napredak prodao prvoligaško mesto


KRUŠEVAC (22.8.) – Brojni ljubitelji košarke u gradu gde su ponikli mnogi poznati košarkaši koji su proneli ime Kruševca širom sveta, od naredne sezone neće biti u prilici da gledaju prvoligaške predstave jer je to mesto prodato! Sada Napredak počinje od zadnjeg ranga takmičenja, ako uopšte tu i nastavi, jer je potajni plan da se takmiči kao Napredak junor, koji nastupa u Srpskoj ligi.

Učinjeno je to jer čelnici nisu bili kadri da vrate nagomilane dugove (oko 7,3 miliona dinara), klub je bio u blokadi, pred likvidacijom i dugogodišnja tradicija stavljena je na doboš. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je ugovor potpisan sa kragujevačkim klubom Radnički 1950, od koga će Napredak dobiti 3,6 miliona dinara. Ostaje još da sve to narednih dana verifikuje Košarkaški svez Srbije .

Jedan komentar

  1. Sta da se radi ! Krusevlljani ostaju bez kosarke , a to ce da se desi i sa drugim sportovima koji su pod okriljem gradske uprave ! Trebalo bi da se izvrsi jedna detaljna istraga gde je otisao novac koji je dobijao klub! Sramota za ovaj grad je kada sport u Krusevcu vodi “casica” i slicni njemu!! Sta ce da se radi kada igraci pocnu da tuze klub zbog neizmirenih obaveza prema igracima?

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*