Home / Fudbal / PROTIV ZVEZDE SNAGU HOĆE DA IZMERE Fudbaleri Napretka gostuju kod našeg šampiona, ali u njegovoj tankoj igri vide šansu za radost

PROTIV ZVEZDE SNAGU HOĆE DA IZMERE Fudbaleri Napretka gostuju kod našeg šampiona, ali u njegovoj tankoj igri vide šansu za radost

KRUŠEVAC – Znaju fudbaleri Napretka da ih u prestonici, protiv našeg šampiona Crvene Zvezde, čeka veoma teška utakmica, ali ih isto tako sokoli njihova tanka predstava protiv moldavskog Šerifa. Videli su dosta mana u igri protivnika, dobro ih analizirali i naduju da će uspešno proći. Ne brinu čak i što u timu neće biti petorica prvotimaca: Kerkez, Pantić, Vasiljević, Milovanović i Stevanović.

Imamo utakmicu u kojoj možemo lepo da se predstavimo, da pokažemo da smo napravili jedan tim koji u prspektivi može da napravi mnogo više. Verujem da možemo to i uraditi, jer da tako ne mislim ne bi se bavio ovim poslom. Ovo je meč na kome trebamo da se izmerimo, samo mi je žao što nam fali ovoliko igrača, ali tim koji bude izašao je najbolji- istakao je Milan Đuričić, trener Napretka.

U igračkom pogonu vidan je optimizam, svi su odreda uvereni da spremno dočekuju utakmicu.

– Gledamo sebe, dobro se spremamo, kao za svaku drugu, pravili smo analzu protivnika, znamo koje su naše prednosti i sigurno ćemo pokušati da iskoristimo njihove mane da dođemo do povoljnog rezultata i da se vraatimo kući zadovoljni- optimista je fudbaler Jovan Marinković. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*