Home / Fudbal / PROTIV SPARTAKA MORA DA SE ZAPNE Posle ubedljivog poraza na startu nastavka prvenstva Čarapani najavljaju bolju igru i prvu pobedu

PROTIV SPARTAKA MORA DA SE ZAPNE Posle ubedljivog poraza na startu nastavka prvenstva Čarapani najavljaju bolju igru i prvu pobedu

KRUŠEVAC – Veliki problemi sa vremenskim uslovima za vreme priprema, brojne povrede, ali i vidna neuigranost odrazili su se već na startu nastavka prvenstva kada su fudbaleri Napretka pretrpeli ubedljiv poraz u gostima od Voždovca. Takav debakl nije očekivan, ali je došao kao dobra opomena pred važne predstojeće susrete na kojima mora mnogo više da se zapne, igra ozbiljnije i discilinovanije, naročito u odbrani. Sutrašnji susret sa Spartakom prilika je da se to i pokaže.

– Neće biti lako na nijednoj utakmici, ali se nadam da ćemo nadalje igrati sve bolje i bolje. Spremili smo se koliko smo mogli ovih prvih sedam ozbiljnih radnih dana i nadam se da ćemo pored nekoliko igrača koji se mnogo bolje osećaju nego na predhodnoj utakmici bolje odigrati. Možemo da napravimo jedan ozbiljan tim koji bi trebao mnogo da igra brže, mnogo čvršće i da normalno, bez nekih posebnih pritisaka, ali svesni smo da moramo da uložimo sebe maksimalno da napravimo pozitivan rezultat- istakao jeMilorad Kosanović, šef stručnog štaba Napretka.

Među fudbalerima je optimističko raspoloženje i ne kriju želju da protiv Spartaka osvoje bodove i novi tim se predstavi u lepom izdanju domaćim navijačima.

– Dosta je novih igrača došlo i dosta je drugačije od onoga što je bilo pre toga.  Momci se sve bolje uklapaju, na nama starosedeocima je da im pomognemo. Ove nedelje smo dosta radili i spremno čekamo subotu da otvorimo novu seriju. Važno nam je zato da utakmicu protiv Spartaka dobijemo i uđemo mirnije u sledeće utakmice- kazao je kapiten Dušan Veškovac.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*