Home / Fudbal / PROTIV PARTIZANA TINJA PUSTA NADA U tri startna kola Napredak je ređao samo poraze, čak gol nije postigao i sada očekuje preokret

PROTIV PARTIZANA TINJA PUSTA NADA U tri startna kola Napredak je ređao samo poraze, čak gol nije postigao i sada očekuje preokret

KRUŠEVAC – Odavno se ne pamti da su fudbaleri Napretka u nekom superligaškom prvenstvu slabije startovali kao što se to sada dogodilo. Naređali su sve poraze u tri odigrana kola, a nisu bili kadri čak i gol da postignu! U takvoj situaciji dočekuju u nedelju silnu ekipu Partizana i mnogi su uvereni da će nastaviti gubitničku seriju, ali pusta nada uvek tinja fudbaleri očekuju preokret jer jedino tako se mogu i iskupiti za sve do sada propušteno.

– U ekipi je atmosfera super, okrećemo se novim borbama, nadam se i pobedama. Obećavam da ćemo protiv Partizana dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat- kaže kapiten Igor Ivanović.

I dok su fudbaleri, kao fudbaleri, uvek optimisti u stručnom štabu je prisutna oprezniost u izjavama jer dobro znaju šta ih čeka na nedeljnoj utakmici.

– Partizan pored dobrih rezultata u poslednjem periodu pruža i izuzeto kvalitetne utakmice, a mi nismo uradili ono što smo očekivali i trebali. Od mojih momaka očekujem da budu hrabri i disciplinovani, da to publika prepozna, da ih podrži jer im je sada to preko potrebno. Znamo da nas očekuje težak susret, ali daćemo svoj maksimum i videćemo na kraju da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat- reči su trenera Predraga Rogan. D.M.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*