Home / Fudbal / PROTIV METALCA PAMETNO I TREZVENO  Trener Ivanović smatra da se tačno mora znati šta se igra i šta treba činiti

PROTIV METALCA PAMETNO I TREZVENO  Trener Ivanović smatra da se tačno mora znati šta se igra i šta treba činiti

metalac-3

KRUŠEVAC – U najvećem uzletu fudbaleri Napretka su doživeli dva posrtanja, kod kuće od Crvene Zvezde i u gostima od Patizana, a imali su igru, stvarali i propuštali šanse. Nisu od silnih klubova bili nadigrani, a kako su izgubili te mečeve i šta je doprinelo da se ne raduju imali su prilike prijatelji fudbala da vide u direktnm TV prenosima i o njima se nadugačko priča i prepričava. I pored čudnih poraza Čarapani i dalje čvrsto stoje na nogama i okrenuti su narednim okršajima.

– Dolazi nam jedan stabilan klub sa dobrim igračkim kadrom i biće nam veoma teško, moramo se maksimalno skoncentrisati i dati sve od sebe, da ne srljamo zato što smo izgubili predhodne dva meča i da ne kažemo moramo. Ne moramo ništa, moramo samo da igramo pametno i trezveno. Kao što smo do Crvene Zvezde igrali na našem terenu, dosta organizovano, tako moramo i ovoj utakmici da pridjemo, da ne bude euforije, već da znamo tačno šta igramo i šta treba da činimo- jasan je Dragan Ivanović, trener Napretka.

U igračkom pogonu niko i ne pomišlja o drugom rezultatu osim pobede.

– Poznajem dobro ekipu iz Milanovca i mogu da kažem da su dobra i iskusna ekipa.  Najveća opasnost nam preti sa njihove desne strane, ali i u svim delovima tima su sasvim dobri. Potrudićemo se da opravdamo očekivanja naših navijača i po meni sve osim osvajanja tri boda za nas je neuspeh- ističe štoper bojan Miladinović.

Poraz od Partizana fudbalerima je teško pao, ali su već okrenuti narednim mečevima.

– Naša prednost je domaći teren, naš timski duh i moramo da uključimo sve snage da u ova poslednja četiri kola izvučemo maksimum. Stiže nas umor, kartoni u nekim situacijama i pad koncentracije, ali očekuje nas jedan ozbiljan protivnik i moramo da uključimo sve naše moći da pobedim- kaže Nenad Šljivić.  D.MITROVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*