Home / Fudbal / PROTIV VOJVODINE BELA TAČKA ZA ČARAPANE BILA CRNA Fudbaleri Napretka na dve utakmice prvenstva nisu iskoristili jedanaesterce

PROTIV VOJVODINE BELA TAČKA ZA ČARAPANE BILA CRNA Fudbaleri Napretka na dve utakmice prvenstva nisu iskoristili jedanaesterce

KRUŠEVAC – Ponadali se navijači Napretka, uoči utakmice sa Vojvodinom (0:2) na stadionu Mladosti, rečima šefa stručnog štaba Dušana Đorđevića “da je napravio ozbiljan tim koji iz dana u dan deluje sve bolje”, ali izgubio je, kao i ostalih osam u ovom prvenstvu. U 16 odigranih kola Napredak je zatresao mrežu rivala samo 15 puta, a golgetera ima na pretek.

A kakvi su to golgeteri najbole govore utakmice sa Vojvodinom. U Novom Sadu, u nadoknadi vremena domaćin je vodio s 1:0 i dosuđen je penal za Napredak, šutirao je Miloš Džugurdić nebu pod oblake. Na jučerašnjoj utakmici isto tako dosuđen je jedanaesterac za domaći tim, loptu je uzeo Bojan Matić i uumesto da zatrese mrežu gađao je golmana u noge.

-Nemam šta da zamerim momcima, pružili su ozbiljnu igru, Utakmica prvog kola u Novom Sadu i ova potpuno je druga slika, bez obzira što je tada poraz bio blaži nego danas. Mislim da smo potpuno drugačiji, mnogo ozbiljniji i probaćemo ovaj deo do pauze privedemo na najbolji način i onda da se konsolidujemo i vidimo šta dalje- Istakao je trener Dušan Đorđević.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*