Home / Fudbal / PROMOVISAN NOVI TRENER NAPRETKA U klubu računaju da će sa šefom Predragom Roganom ostvariti dugogodišniji cilj da izađu u Evropu

PROMOVISAN NOVI TRENER NAPRETKA U klubu računaju da će sa šefom Predragom Roganom ostvariti dugogodišniji cilj da izađu u Evropu

KRUŠEVAC – Posle odlaska trenera Milorada Kosanovića na upražnjeno mesto šefa stručog štaba Napretka ustoličen je Predrag Rogan, doskorašnji trener Spartaka, koji je sa superligašem iz Subotice isključivo negovao napadačku igru i oduševljavao publiku na svim stadionima. Rogan je potpisao jednogodišnji ugovor, a u Napretku ne kriju da njegovim dolaskom računaju da će dostići veliki cilj i konačno obezbediti izlazak  u Evropu.

– Svi dobro znamo da je Napredak veliki klub sa bogatom tradicijom, Kruševac grad fudbala sa veoma probirljvom publikom i to je sve jedna velika odgovornost za mene, ali i velika želja da ostvarimo ambicije kluba, koje su se poklopile sa mojim ambicijama. Svesi smo da nas očekuje zadatak koji nimalo nije lak, ali obzirom na energiju ljudi u klubu očekujem da ćemo ga uspešno realizovati- istakao je trener Rogan. D.M.

PRIPREME NA TARI

Fudbaleri Napretka počeli su pripreme u svom gradu, drugi deo odradiće na Tari, gde odlaze 24. juna i tamo će boraviti do 7. jula, a zavrnši deo sprovešće na svom stadionu.

– Na Tari smo planirane četiri kontrolne utakmice, a generalna proba je 14. jula sa Borcem u Čačku i nadam se da ćemo spremno dočekati početak prvenstva- kazao je Rogan.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*