Home / Akcije / PROMOCIJA KNJIGE „BESKRAJNI ŠEKULARAC“ Sportski novinar Dobrivoje Bobi Janković uknjižio je na lucidan način život legende našeg fudbala

PROMOCIJA KNJIGE „BESKRAJNI ŠEKULARAC“ Sportski novinar Dobrivoje Bobi Janković uknjižio je na lucidan način život legende našeg fudbala

KRUŠEVAC (21.7.) – U Napretkovom restoranu, na stadionu Mladosti, večeras je promocija knjige „Beskrajni Šekularac“, u kojoj je naš najugledniji sportski novinar Dobrivoje Bobi Janković na lucidan način uknjižio mnogo nepoznatih detalja iz sportskog, društvenog i političkog života legende našeg fudbala Dragoslava Šekularca Šekija.
– Godinama je Tito bio kao prinudna, a Šeki prirodna najpopularnija ličnost u ondašnjoj Jugoslvaiji- izdvojili smo iz knjige kazivanje književnika Matije Bećkovića o našem najpopularnijem fudbaleru svih vremena.
Da promocija bude u Kruševcu insistirao je Šekularac koji je neizmerno zahvalan Čarapanima jer su ga kao trenera Napretka okućili i za grad ga vezuju najlepše uspomene. Pored Šekija na promociji će govoriti autor Dobrivoje Bobi Janković, Vladimir Petrović Pižon, Ilija Petković, Pero Zlatar, Vladica Popović i druge poznate lićnosti. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*