Home / Fudbal / PROMENE U TIMU DONOSE BODOVE Osvojen samo bod u prva tri kola primorao trenera Sakića da protiv Bačke pošalje neke igrače na klupu

PROMENE U TIMU DONOSE BODOVE Osvojen samo bod u prva tri kola primorao trenera Sakića da protiv Bačke pošalje neke igrače na klupu


KRUŠEVAC (8.8.) – Neočekivano slab start fudbalera Napretka i osvojen samo bod u prva tri kola superligaškog prvenstva zabrinuo je navijače i ljude u klubu, jer je svima jasno da nešto u ekipi i igri treba menjati. Pogodilo se da to treba uraditi baš na gostovanju protiv Bačke, ekipe koja je na začelju tabele, ali koju predvodi Dragan Ivanović bivši trener Napretka, stručnjak koji poznaje „u prste“ Čarapane.
– Napredak je igrao najbolji fudbal u Srbiji kada je trener bio Ivanović, koji sada vodi Bačku, i očekuje nas jako teška utakmica, jer igraju pred svojim navijačima i sigurno će biti jako motivisani, ali i nama su bodovi preko potrebni i od našeg cilja, da na svakoj utakmici idemo na pobedu, ne odustajemo. Mogu da kažem da će u timu doći do velikih promena, a kakvih sada ne bih govorio- istakao je Nenad Sakić, trener Napretka.
U Bačku Palanku Napredak putuje dan ranije i večeras će trening obaviti na Sportskom centru „Vujadin Boškov“ u Novom Sadu. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*