Home / Fudbal / PROKUPČANI SE POPELI NA VRH TABELE U Zoni Zapad Topličanin pobedio favorizovane Brusjane, a Paraćinci remizirali u Rekovcu

PROKUPČANI SE POPELI NA VRH TABELE U Zoni Zapad Topličanin pobedio favorizovane Brusjane, a Paraćinci remizirali u Rekovcu

NIŠ – Dobri poznavaoci fudbala su i očekivali da vodeći SFS Borac ne može lako na kraj izaći sa ekipom Levča u Rekovcu i da će mu biti uzdrmana vodeća pozicija, tako je i bilo i samo je došao do remija. Tu mogućnost jevrebao Kopaonik i nadao se pobedi u Prokuplju, ali od toga je ostala samo želja pusta, Topličanin je bio ubedljiv i zaseo na vrh tabele.

Na začelju tabele Zone Zapad i u nastavku prvenstva sve je ostalo po starom. Fudbalski klubovi iz Rasinskog okruga ne dižu glavu. Izgleda da zimsku pauzu nisu iskoristili valjano da konsoliduju redove. Ubedljivo su i dalje na začelju tabele Počekovina, Bošnjane i ćićevačka Sloga i glavni su kandidati za selidbu u niži rang takmičenja.

Rezultati 16. kola: Topličanin- 3:1, Morava-Napredak 5:2, Jastrebac-Župa 1:0, Levač-SFS Borac 1:1, Sloga (Ć)-Kosanica 1:1, Jedinstvo-Poljoprivrednik 4:0, Žitorađa-Lugomir 1:3, Bošnjane-Sloga (D) 2:4. Na tabeli vode Topličanin i SFS Borac sa po 36 bodova.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*