Home / Fudbal / PROFESORI DRŽE FUDBALSKE LEKCIJE  U popularnoj Ligi sindikata do sada je jedino ekipa Prosvete rivale redom pobeđivala

PROFESORI DRŽE FUDBALSKE LEKCIJE  U popularnoj Ligi sindikata do sada je jedino ekipa Prosvete rivale redom pobeđivala

daca-6

 

KRUŠEVAC – Izuzetno popularna Liga sindikata u malom fudbalu, koju organizuje ovdašnji Sportski savez, okupila je dvadeset ekipa, igra se u Hali sportova, u tri  odigrana kola bilo je dosta uzbuđenja i do sada je jedino ekipa Prosvete zabeležila tri pobede i pokazala  da je glavni favorit za osvajanje pobedničkog pehara.

daca-2Profesori oduševljavaju publiku i prosto ih majstorijama mame na tribine. Igraju nadahnuto, efikasno, poigravaju se i drže lekcije  rivalima. Posebno blista Danijel Dačić – Dačinjo (na slici), kome i četrdesetšest godina ne smetaju da na parketu izvodi brazilske vragolije i u igri kao od šale rešava najzahtevnije sitauacije.

– Ove godine smo osvojili prvo mesto na Prvenstvu prosvetnih radnika Srbije u malom fudbalu gde je bila izuzetna konkurencija, što nas sokoli da ćemo i u Ligi sindikata ponoviti pobedničke igre. Iskreno, ima mlađih ekipa koje su fudbalski potkovane, ali naša prednost je uigranost i iskustvo- kaže Danijel Dačić.

Za ekipu profesora nastupaju: Boban Aleksić, Danijel Dačić, Dimitrije Kljajić, Nikola Tomić, Miloš Mikarić, Dragan Cvetković, Nenad Sokolović, Vladimir Stanojčić, Petar Mitić, Miloš Mitrović i Viktorijo Marjanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*