NOVO
Home / Fudbal / PRIPREME ČARAPANA KREĆU PO BOŽIĆU Prozivka fudbalera Napretka je 10. januara, počeće sa radom u svom gradu a potom se sele u Tursku

PRIPREME ČARAPANA KREĆU PO BOŽIĆU Prozivka fudbalera Napretka je 10. januara, počeće sa radom u svom gradu a potom se sele u Tursku

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka počinju sa pripremama po Božiću, tačnije prozivka je zakazana za 10. januar. Počeće sa radom u svom gradu, a posle petnaest dana sele se u staru bazu, tursku fudbalsku meku Antaliju, gde će ostati do 9. februara.

I dok su fudbaleri još na zimskom odmoru u klubu imaju pune ruke posla. Još se pregovara i biraju ponude za najboljeg igrača i vodećeg superligaškog golgetera Aleksu Vukanovića, koga traže nekoliko evropskih klubova, a stigla je jedna i iz Kine.

Istovremeno Napredak je u traganju za pojačanjima jer želi da sve linije u timu ojača. Stručnjaci iz kluba pratili su dosta fudbalera. Sa nekima su u pregovorima, sa drugima pregovori predstoje, a dolasici su svakako uslovljeni i odlascima igrača. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*