Home / Fudbal / PRIJATELJI POMAŽU ZVONKA  Bivšeg golmana Crvene Zvezde sudbina prikovala za invalidska kolica ali ga drugovi ne zaboravljaju

PRIJATELJI POMAŽU ZVONKA  Bivšeg golmana Crvene Zvezde sudbina prikovala za invalidska kolica ali ga drugovi ne zaboravljaju

zvonko-milojevic-3

TRSTENIK – Zvonka Milojevića. bivšeg golmana Crvene Zvezde, potom belgoijskog Anderlehta i Lokerena, snašla je teška sudbina posle saobraćajne nesreće koju je doživeo kod nemačkog grada Ahena i od tada je prikovan za invalidska kolica. Lečenje i rehabilitacija kako bi stao na svoje noge traju već devet godina i preskupi su, ali bivši drugovi, prijatelji i poštovaoci ne zaboravljaju i nalaze mnoge načine da mu pomognu.

U Trsteniku se tim povodom 25. decembra organizuje humanitarno fudbalsko veče koje će biti propraćeno i drugim sadržajima, a celokupni prihod je namenjen za dalje lečenje. Na ovom meču, kome će prisustvovati i Zvonko, nastupiće: Miloje Vitakić, Bojan Miladinović, Nenad Jestrović, Branko Bošković, Nenad Kovačević, Nemanja Vučićević, Dragiša Binić, Dragan Bogavac, a poziv je prihvatio i kapiten Partizana Saša Ilić.

Na portalu Sportskih Vesti (sportskevesti.rs) možete pročitati reportažu našeg urednika sa Zvonkom “Iz invalidskih kolica ulazi i vozi auto”, u kojoj govori o  životnim htenjima i nadanjima, napravljenu nedavno kada je na rehabiitaciji boravio u Ribarskoj Banji.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*