Home / Fudbal / PREKO „KROVA“ NASTAVLJAJU KA EVROPI Fudbaleri Napretka sutra idu kod Voždovca uvereni da će ponoviti dobru igru i vratiti se radosni

PREKO „KROVA“ NASTAVLJAJU KA EVROPI Fudbaleri Napretka sutra idu kod Voždovca uvereni da će ponoviti dobru igru i vratiti se radosni

KRUŠEVAC – U plej-ofu fudbaleri Napretka pobedom nad Radničkim iz Niša dobro su startovali, a već sutra gostuju kod Voždovca i ne taje želju da ponove pobedničku igru i sa „krova“ nastave put ka Evropi. Nisu zaboravili da su poslednja dva prvenstvena meča od „zmajeva“ izgubili, kući i u gostima, ali ističu da će im ta posrtanja biti motiv više da se domaćinu na pravi način revanširaju.

– Očekuje nas ozbiljna utakmica, prilično neprijatna obzirom na uslove pod kojima ćemo igrati, a oni su prihvatljiviji za domaćina, ali bez obzira na to imamo obavezu prema sebi, klubu i našim navijačima da pružimo svoj maksimum. Spremni smo, o protivniku znamo sve, fizički se ne plašimo nikoga u ligi jer smo bolji od svih, ali i znamo da će nam trebati dosta želje i koncetracije da probamo da napravimo dobar rezultat- istakao je Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Napretka.

U igračkom pogonu, kao i uvek pozitivna atmosfera i optimizam, a brzonogi i lucidni napadač, popularni Aleksa Vukanović prenosi nam raspoloženje svojih saigrača.

– Svi se nadamo povoljnom rezultatu, jeste da se igra na „krovu“, ali idemo sa jasnim ciljem da ne izgubimo utakmicu, a sve ostalo bi bilo dobro po nas- jasan je Vukanović (na slici).  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*