NOVO
Home / Fudbal / PREKIDAJU SLAB BILANS SA „ČUKOM“  Fudbaleri Napretka na svom stadionu žele pobedom da se rastanu sa svojim navijačima

PREKIDAJU SLAB BILANS SA „ČUKOM“  Fudbaleri Napretka na svom stadionu žele pobedom da se rastanu sa svojim navijačima

KRUŠEVAC – Čukarički je jedan od retkih klubova koji je dobro prolazio u poslednje vreme sa fudbalerima Napretka, ali pred narednu utakmicu, pretposlednjeg kola ovog prvenstva, naviku će izgleda morati da prekinu. Čarapani su odavno ispali iz trke za treće mesto, ali marljivo rade, nemaju nameru da se odriču poznatog cilja da pobeđuju na svakoj utakmici i imaju poseban motiv –na poslednjoj predstavi hoće na svom stadionu da se na najlepši način rastanu od svojih navijača.

– Igramo jednu vrlo ozbiljnu utakmicu protiv tima koji je ispao iz kupa, ali ima ambicije da se plasmanom u možda izbori igranja u Evropi. Nama je ovo potpuno isti meč kao i svaki koji smo do sada odigrali i tu ne pravimo razliku, ali imamo obavezu prema sebi da igramo i da se ponašamo onako kako smo se ponašali u najvećem delu prvenstva,  znači odlično, da se do kraja istakmičimo i na lep način završimo prvenstvo u svom gradu- kaže Milorad Kosanović, trener Napretka.

U igračkom pogonu radi se ozbiljno i odgovorno kao da je prvenstvo u punom jeku, a ponajbolji fudbaler, popularni Aleksa Vukanović prenosi atmosferu.

– Cilj nam je pobeda, hoćemo da se pred našom publikom pokažemo u najboljem svetlu, da pružimo maksimum i da tri boda ostnu kod nas- jasan je Vukanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*