Home / Fudbal / PREDRAG ROGAN OTIŠAO IZ NAPRETKA Slabi rezultati i posebno poslednji poraz od Inđije razlog su zašto je trener raskinuo ugovor

PREDRAG ROGAN OTIŠAO IZ NAPRETKA Slabi rezultati i posebno poslednji poraz od Inđije razlog su zašto je trener raskinuo ugovor

KRUŠEVAC – Predrag Rogan nije više šef stručnog štaba Napretka. Posle neviđeno slabe igre i poraza od Inđije, na stadionu Mladosti, dostojanstveni trener nije mogao da oprosti nezalaganje svojim fudbalerima i sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom.

Kada je uoči prvenstva Predrag Rogan doveden za trenera Napretka najavljen je kao jedan od najboljih mladih fudbalskih stručnjaka, ali sa tankim igračkim kadrom, bez potrebnih pojačanja, kao i brojnim sudijskim krađama ostvario je slabe jesenje rezultate.

Posle odlaska trenera Predraga Rogana ekipu će do kraja prvenstva voditi bivši fudbaler Ivan Stefanović, dugogodišnjii pomoćni trener u klubu. Pogodilo se kao i prošle godine da to bude protiv Partizana, kada je odličnom taktikom remizirao na stadionu JNA. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*