Home / Fudbal / PRED PUT U ANTALIJU IGRALI UTAKMICU Fudbaleri Napretka sutra lete u Tursku, a danas igrali sa Zvijezdom iz Republike Srpske

PRED PUT U ANTALIJU IGRALI UTAKMICU Fudbaleri Napretka sutra lete u Tursku, a danas igrali sa Zvijezdom iz Republike Srpske

STARA PAZOVA (22.1.) – Posle prve faze priprema pred sutrašnji let za Antaliju, fudbaleri Napretka su danas odigrali kontrolnu utakmicu, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi sa Zvijezdom 09 iz Etno sela Stanišići, drugoplasiranom ekipom u Prvoj ligi Republike Srpske. Po veoma hladnom vremenu, na terenu sa veštačkom travom za Napredak su nastupali svi igrači, a utakmica je završila nerešenim rezultatom (1:1).

– Ovo je bila radna utakmica i poslužila je da bih video kako trče, izdržljivost i ponašanje na terenu. Svi su zdravi i dobro su odradili u uslovima u kojima smo utakmicu odigrali. Zadovoljan sam prvom fazom priprema, a u Antaliji nas čeka ozbiljan posao na postavci igre- kazao je Milorad Kosanović, trener Napretka.

U ekspediciji Čarapana je 35 članova, od toga su 25 fudbalera: Slobodan Janković, Nikola Petrović, Bojan Miladinović, Jovan Markoski, Miloš Vulić, Dzesi Sekidika, Miloš Simonović, Nenad Šljivić, Aleksa Vukanović, Nikola Eskić, Nemanja Petrović, Igor Ivanović, Nikola Boranijašević, Nemanja Milisavljević, Filip Bajić, Dušan Veškovac, Milan Basrak, Stefan Nikolić, Miloš Ostojić, Miroljub Kostić, Đuro Zec, Mexsvil, Anes Rušević, Nemanja Andrijanić i Luka Marković.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*