Home / Fudbal / PRE ODMORA UTAKMICA ZA ZABORAV Umesto da pobedom zaokruže odlične igre fudbaleri Napretka nisu nalikovali na sebe

PRE ODMORA UTAKMICA ZA ZABORAV Umesto da pobedom zaokruže odlične igre fudbaleri Napretka nisu nalikovali na sebe

KRUŠEVAC – Očekivalo se da će fudbaleri Napretka na rastanku od jesenje sezone, protiv Novog Pazara, pružiti dobru partiju, onakvu kakve su ređali, ali pošteno su se obrukali bledom predstavom. Mogli su možda i da pobede da su bili spretniji Milunović, Melunović, Spremo, Marjanović. Gosti su koristili mnogo toga što nije sportski, grubo ih zadržavali, čak i saplitali, za takvu igru dobili su čak šest žutih kartona. Uoči utakmice Novopazarci su se oglasili nekorektnim saopštenjem, ustvari pritiskom na sudije, što je sigurno stvorilo nepotrebnu nervozu kod igrača.

– Sve ovo što se dešavalo znali smo da će ostaviti traga na fudbal jer i Napredak i Novi Pazar su mobgli mnogo više. Oko igre ne znam šta da kažem bila je to  rikošet utakmica, ni tamo ni ovamo, bilo je mnogo nervoze, čekala se greška sudije za koga će suditi. To je jedna utakmica koja tera ljude sa stadiona, a mi kada to budemo shvatili biće mnogo kasno. Ne znamo da li su ovi naši uspesi nekome zasmetali, da li smo nekom konkurenciju. Nije ovo utakmica za komentar već sve ovo što se dešaavalo na terenu što pre treba da se zaboravi- istakao je Goran Stevanović, trener Napretka.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*