Home / Fudbal / POTPREDSEDNIK ŠEFUJE PROTIV ZVEZDE Posle odlaska Stefanovića, a u očekivanju Ivanovića na klupi Napretka sedeće Bojan Miladinović

POTPREDSEDNIK ŠEFUJE PROTIV ZVEZDE Posle odlaska Stefanovića, a u očekivanju Ivanovića na klupi Napretka sedeće Bojan Miladinović

KRUŠEVAC – Šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović je sporazumno raskinuo ugovor i na njegovo mesto angažovan je bivši trener Dragan Ivanović, ali on neće voditi ekipu u gostima protiv Crvene Zvezde već je mudro odlučio da je preuzme u ponedeljak posle tog teškog meča.

– Igramo protiv Crvene Zvezde najboljeg našeg kluba i daćemo sve od sebe da se vratimo sa pozitivnim rezultatom. Idemo da se nadigravamo, biće sastav tima malo izmenjen i nadamo se da ćemo odraditi posao kako treba- kazao je Bojan Miladinović, potpredsednik kluba.

Na Konferenciji za medije iznenađenim i zbunjenim novinarima potpresednik Napretka se obratio u ulozi šefa stručnog štaba i najavio ambicije ekipe na stadionu „Rajko Mitić“. Zašto nema trenera, ko će sedeti na klupi i voditi ekipu, odmah je usledilo pitanje novinara.

– Bojan Miladinović i Ivan Babić- kao iz topa je na pitanje odgovorio potpredsednik Miladinović. D.M. (foto: FK Crvena Zvezda)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*