Home / Fudbal / POTAJNA ŽELJA JE ŠTO BOLJI REZULTAT Napredak u prvenstvu igra tanko, ali se nada da će sutra zasijati u Kupu Srbije protiv Partizana

POTAJNA ŽELJA JE ŠTO BOLJI REZULTAT Napredak u prvenstvu igra tanko, ali se nada da će sutra zasijati u Kupu Srbije protiv Partizana

KRUŠEVAC – U gradu pod Bagdalom nije više interesovanje za fudbal kao što je nekada bilo, da se traži  karta više, da je stadion Mladosti krcat, jer dolazi silni Partizan. Za današnji susret četvrtfinala Kupa Srbije mnogo je manje interesovanje, za takvu situaciju mogu se nabrojati brojni razlozi, ali prvenstveno su u ptanju slabe igrei rezultati  rivala u nastavka superligaškog prvenstva delu.

Rivali su u sličnim problemima jer su na poslednja tri susreta u prvenstvu osvojili samo po bod, a igre koje pruža ne nalikuje na one ranije. Pogotovu Napredak koji je zimus ostao bez šest prvotimaca, zamene se još uigravaju, ali i pored nedaća pusta želja ne jenjava i nadaju se da će baš protiv Partizana krenuti na bolje.

– Nismo u ovom momentu tim koji može da preti bilo kome, pogotovu Partizanu, ali možemo da kažemo da ćemo dati sve od sebe, koliko to ovaj tim može. Nisu tu razlike toliko velike i ukoliko zadržimo koncentraciju i mirno uradimo što ovi igrači mogu da urade onda nismo potpuno bez šanse. Nemamo optrećenje, igraćemo punim srcem, da probamo da izađemo iz tog meča sa što boljim rezultatom i na taj način se još bolje spremimo za nastavak prvenstva- kaže Milorad Kosanović, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*