Home / Fudbal / POŠTUJU KOMŠIJE, ALI NA BODOVE RAČUNAJU U nastavku prvenstva Superlige fudbaleri Napretka sa optImizmom dočekuju niški Radnički

POŠTUJU KOMŠIJE, ALI NA BODOVE RAČUNAJU U nastavku prvenstva Superlige fudbaleri Napretka sa optImizmom dočekuju niški Radnički

KRUŠEVAC – Prekinuta fudbalska prvenstva koja su bila prekiuta u celom svetu zbog virusne boleštine, nastavljaju se ovog vikeda. U derbiju našeg superligaškog 27. kola prvenstvenog igraju na stadionu Mladosti Napredak i niški Radinički, što je vojevanje komšija i starih ljutih rivala.

Dok je fudbal mirovao Čarapani su opet doveli treera Dragana Ivanovića sa željom da vrate ekipi igru koja je pod njegovim rukovodstvo plenila srca gledaocim na svim stadionima. Zato i sada u ekipi sve kipće od želje i htenja da se komšije pobede i šteta je samo što će sutra tribine bti prazne.

– Vedra je atosfera, momci jako dobro rade, rasploženi su, što se videlo na dva kontrolna meča i svaka nedelja donosi evidentan napredak u igri. U ovaj derbi ulazimo motivisani, skoncentrisani i sa nastojanjem da dođemo do prve prolećne pobede- kazao je Dragan Ivanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*