Home / Info / PORED IZVINJENJA KOSANOVIĆ ČASTI I RUČAK Džentlmenski gest trenera posle verbalnog sukoba sa novinarkom Sanjom Milutinović

PORED IZVINJENJA KOSANOVIĆ ČASTI I RUČAK Džentlmenski gest trenera posle verbalnog sukoba sa novinarkom Sanjom Milutinović

KRUŠEVAC – Uoči prvenstvenog susreta sa Crvenom Zvezdom na konferenciji za medje u Napretku došlo je do verbalnog sukoba trenera Milorada Kosanovića i Sanje Mlutinović dopisnice „Sportskog Žurnala“, koji je potom u javnosti dobio veliki publicitet.

Juče se tim povodom saopštenjem javnosti obratio Kosanović kojim je uputio izvinjenje svima koji su njegove reči shvatili kao uvredu, a danas je iz Napretka, pored poziva za konferenciu pred meč sa Radničkim, stigao od trenera džentlmenski poziv upućen koleginicama.

– Nakon završetka Konferencije za medije sve novinarke koje budu prisutne su pozvane na ručak u organizaciji Milorada Kosanovića kao gest izvinjenja- stoji između ostalog u pozivu za konferenciju za medije koje je stiglo novinarima iz Napretka. (foto: Iz davnašnjeg albuma)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*