Home / Fudbal / PORAZOM POČELI PRIPREME U ANTALIJI Napredak je izgubio od Zire (0:2) koja u prvenstvu Azerbejdžana iz 14 kola ima 17 bodova

PORAZOM POČELI PRIPREME U ANTALIJI Napredak je izgubio od Zire (0:2) koja u prvenstvu Azerbejdžana iz 14 kola ima 17 bodova

ANTALIJA – Fudbaleri Napretka igrali su na pripremama u Antaliji prvu kontrolnu utakmicu protiv azerbejdžanske Zire i izgubili – 0:2 (0:1). U elitnoj ligi svoje zemlje treba reći da Zira važi za prosečnu ekipa koja je u14 prvenstvenih kola uspela da osvoji 17 bodova.

Iz tabora Čarapana iz Antalije stižu vesti da su odigrali dobro utakmicu u jakom ritmu, ali da je vidno da su igračima teške noge i istakli da rezultat nije bio u prvom planu. Saznanje “da rezultati nisu važni” zbnilo je prijatelje fudbala i zato ih pitaju da li se tamo pripremaju da gube utakmice?

NAPREDAK: Andrijanić, Aksentijević, Pajović, Milovanović, Spremo, Ožegović, Đorić, Desančić, Mijić, Gavrić, Bjeloš. Igrali su još: Jordanov, Rašković, Džinović, Ćuković, N.Obradović, Markoski, Eskić, Babić, Ilić, Deljanin i Vušurović.

ZIRA: Sadikli, Kamalov, Ampuero, Husejev, Ramazanov, Kadže, Truda, Volkov, Krneta, Sesaj i Huseini. (foto: FK Zira)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*