NOVO
Home / Fudbal / POLJOPRIVREDNIK „ORAO“ U PARAĆINU  Pretposlednja ekipa na tabeli napravila iznenađenje osvojivši bodove protiv SFS Borca u gostima

POLJOPRIVREDNIK „ORAO“ U PARAĆINU  Pretposlednja ekipa na tabeli napravila iznenađenje osvojivši bodove protiv SFS Borca u gostima

GOL

KRUŠEVAC (26.3.) – Odigrano je 18. kolo fudbalskog prvenstva Zone Zapad, a veliko iznenađenje su napravili fudbaleri Poljoprivrednika, koji na tabeli zauzimaju pretposledje mesto, pobedom u gostima nad SFS Borcem. Počekovčani su jesenas dosta propustili i sada nastoje da se nekako bodovno izvuku i  sačuvaju zonaški status.

Vodeći Trajal ne posustaje u želji da pobeđuje i ostvari svoj cilj da se preseli među srpskoligaše, ali isto čini  Topličanin koji ga uporno prati na tabeli sa pet bodova zaostatka. Prokupčani su uvereni da će se mnogo toga rešiti kada budu „gumarci“ došli u goste, a i ističu i da je prvenstvo tek počelo i da će biti dosta teških vojevanja.

Rezultati 18. kola: SFS Borac-Poljoprivrednik 0:2, Trajal-Kosanica 4:1, Žitorađa-Morava 2:1, Sloga-Lugomir 3:1, Juhor-Topličanin 0:1, Jedinstvo-Kopaonik 1:0, Rembas-Župa 1:1, Bošnjane-Levač 2:2. Na tabeli vode fudbaleri Trajala sa 48, prati ih Topličanin koji imaju 43, Kopaonik ima  29, a SFS Borac 28 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*