Home / Svašta nešto / POJEŠĆE VAM DUŠU AKO SE ZALJUBITE Tri horoskopska znaka ne pokušavajte da molite za oproštaj jer za to ne znaju

POJEŠĆE VAM DUŠU AKO SE ZALJUBITE Tri horoskopska znaka ne pokušavajte da molite za oproštaj jer za to ne znaju

ŠKORPIJA Ne želite da naljutite osobu u ovom horoskopskom znaku. Škorpije uvek idu do kraja kada je osveta u pitanju, a kada im rasplamsate strasti mogu biti izuzetno zle. Znate šta je najstrašnije od svega? To što obično nećete znati u čemu je problem. Taman ćete misliti da ste u divnoj i romantičnoj vezi, kada – bam! Učiniće nešto veoma okrutno, a vama ništa neće biti jasno. Moguće da je to nešto od pre mesec dana, a ona je samo čekala trenutak da vam to i obelodani.

BIK Jedna od vrlina Bika jeste ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina – odlučnost. Kada Bik nešto naumi, on će to i da ostvari. Posebna meta ćete biti ako ste na bilo koji način povredili njihovo poverenje. Ne nadajte se i ne čekajte da preboli, jer ne ume. Veoma su slični Škorpijama po ovom pitanju. Spremni su da čekaju dok potpuno ne zaboravite šta se desilo, a onda će vam osvetu servirati hladnu i bolnu koju nećete tako lako zaboraviti. Sve posle njih će vam biti dečija igra.

OVAN  Povrediće vas tako što će vas veoma lako zaboraviti. Ako ste povredili Ovna, on će brže bolje to preboleti i naći nekog mnogo lepšeg i boljeg od vas. A, što je najgore – nabiće vam to na nos. Ne trudite se da izazovete sažaljenje Ovna, jer ga nećete dobiti. Jedino što možete da dobijete, jeste krivica što niste odmah pustili sve i krenuli dalje. Ovnovi apsolutno nemaju saosećanja za one koji su ih povredili, jer kao umišljene veličine to ne mogu da prebole. (Izvor: dnevne.rs)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*