Home / Fudbal / POJAČANJA STIŽU DO POLASKA U ANTALIJU Iz Napretka su otišli najbolji fudbaleri i sada je prava potraga da im se nađu zamene

POJAČANJA STIŽU DO POLASKA U ANTALIJU Iz Napretka su otišli najbolji fudbaleri i sada je prava potraga da im se nađu zamene

KRUŠEVAC – Za najbolje fudbalere Napretka ove zimske pijace otimali su se mnogi veliki naši i evropski klubovi, jednostavno bili su najraženji. I pola tima je otišlo. Golgeter Aleksa Vukanović i kreator igre Miloš Vulić preselii su se u Crvenu Zvedu, bek Nikola Boranijašević nosiće dres švajcarske Lozane, vezista Mirojub Kostić ostišao je u Uzbegistan, a povremeni prvotimci Đuro Zec i Miloš Ostojić odlaze, ali još nije poznato kome će se klubu skrasiti.

Kao zamene u Napredak su došli bek niškog Radničkog Nikola Aksentijević, Stefan Deak je stigao iz mađarskog Honveda, iz bačkopalanačke Bačke vezista Jovan Đorić, a iz Bežanije špic igrač Kosta Bajić. Do polaska na petnaestodnevne pripreme u tursku Antaliju, a odlazi se 24. januara, trebalo bi da se novi tim kompletira.

– Do puta u Antaliju nadamo se da ćemo uspeti da dovedemo još nekoliko potrebnih fudbalera i tako zadovoljimo brojno stanje, a kada je kvalitet u pitanju nismo u situaciji da tražimo bolje igrače. Mnogi i da hoće da dođu kod nas odvedu ih drugi, više plate, što je jako mnogo za Srbiju jer imaju moćne spozore. Uradili smo i pored toga sve što je bilo u našoj moći i dovešćemo korektan broj igrača- ističe Mlorad Kosanović, šef stručnog štaba Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*