Home / Fudbal / POJAČANJA STIGLA IZ PAZARA I MEŠEVA Za nastavak trke Napredak doveo u svoje redove fudbalere koji su jesenas igrali za svoje klubove

POJAČANJA STIGLA IZ PAZARA I MEŠEVA Za nastavak trke Napredak doveo u svoje redove fudbalere koji su jesenas igrali za svoje klubove

KRUŠEVAC – Za razliku od ranijih godina kada je Napredak uglavnom angažovao fudbaleri koji su čekali angažmane „tamo u nekim državama“ i onda na juris dolazili, sada su već rešili pojačanja.

Prvo pojačanje je Nemanja Mladenović provereni napadač Novog Pazara, bivši fudbaler Rada, a potom iz istog kluba stigao je i štoper Nemanja Kojčić, koji je ranije igrao u Kabelu i Proleteru.

Iz obližnjeg sela Meševa, iz istoimenog srpskoligaškog kluba, stigao je iskusni napadač Miloš Dzugurdić, koji je igrao za  klubove, a mladi štoper Petar Pavlović, vraćen je u matični klub.

Iz Zlatibora Napretku je pristupio golman Vladimir Savić, ranije je branio za Radnički 1923, i Nikola Vasiljevic koji je pozajmljen iz Crvene Zvezde, ostaće do kraja prvenstva. (foto: FK Napredak)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*