NOVO
Home / Fudbal / POČELE PRIPREME FUDBALERA NAPRETKA Prvu sedmicu Čarapani će raditi u svom gradu, a zatim se sele na Taru gde će boraviti dve nedelje

POČELE PRIPREME FUDBALERA NAPRETKA Prvu sedmicu Čarapani će raditi u svom gradu, a zatim se sele na Taru gde će boraviti dve nedelje

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka posle tridesetodnevnog odmora danas su krenuli sa pripremama za naredno prvenstvo u kome imaju iste ambicije – da se domognu plej-ofa. Prvi trening imali su na stadionu „Radomir Mičić Miče“, a šefu stručnog štaba Miloradu Kosanoviću javilo se petnaestak fudbalera, ostali su imali opravdane izostanke.

– Prvu sedmicu radićemo kod kuće, onda se selimo dve nedelje na Taru, u staru proverenu bazu, a kada se vratimo poslednjih jedanaest dana radićemo opet kući. Na Tari ćemo odigrati tri kontrolna meča, a ako ostane isti program i ništa se ne promeni planiramo po povratku još jednu, a možda i dve utakmice- istakao je trener Kosanović.

Znatiželjne novinare interesovalo je da li će se Napredak pojačati, ko će dobiti odrešene ruke da ode, hoće li Napretkov dres obući neko zvučno ime..

– Nismo klub koji kupuje skupe igrače, zato moramo dobro da se koncentrišemo i nađemo najmanje tri kvalitetna igrača i još dva, tri mlađa. Kako sada stvari stoje imaćemo tim koji smo imali proletos, možda za nijansu i jači. Vratio se Alivodić, a otišli su Šljivić, Milisavljević, Basrak, biće još nekih odlazaka. Nama treba jedan dobar štoper, zadnji vezni i možda jedan špic- kaže Kosanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*